• Prince Caffe 3in1 Classic

  Përzierje e shijshme e kafes, krem dhe sheqer.
  Aromë qetësuese dhe të fortë.
  Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë.
  E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexoni më shumë
 • Prince Irish

  Prince Irish është një shije e re instant kafe në tregun tonë, Është shije e re extra ndryshe prej shijeve që ne jemi mësuar ti kemi në tregun tonë, me…

  Lexoni më shumë
 • Prince Coffee & Creamer

  Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   Yndyrë bimore e hidrogjenizuar, proteina qumështi.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexoni më shumë
 • Prince Hazzelnut

  Përzierje e shijshme e kafes, krem dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë.
   Yndyrë bimore e hidrogjenizuar, proteina qumështi.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexoni më shumë
 • Prince Macchiato

  Përzierje e shijshme e kafes, krem dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.
   Yndyrë bimore e hidrogjenizuar, proteina qumështi.

  Lexoni më shumë
 • Prince Cappuccino

  Një përzierje kokrrave të kafes Arabica dhe Robusta.
   Qumësht i skremuar pluhur dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexoni më shumë
 • Prince Chocolate

  Një përzierje kokrrave të kafes Arabica dhe Robusta.
   Qumësht i skremuar pluhur dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexoni më shumë
 • Prince Vanila

  Një përzierje kokrrave të kafes Arabica dhe Robusta.
   Qumësht i skremuar pluhur dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexoni më shumë
 • Prince Instant Smooth & Rich 200gr

  Kafe e tretshme.
   E thjeshtë për tu shërbyer.
   Ofron shije të plotë të kafes.

  Lexoni më shumë
 • Prince Instant Smooth & Rich 100gr

  Kafe e tretshme.
   E thjeshtë për tu shërbyer.
   Ofron shije të plotë të kafes.

  Lexoni më shumë
 • Prince Instant Smooth & Rich 50gr

  Kafe e tretshme.
   E thjeshtë për tu shërbyer.
   Ofron shije të plotë të kafes.

  Lexoni më shumë
 • Prince Gold 200gr

  Kafe me përzierje të veçantë.
   Me kokrrat e kafes më të mirë Arabica dhe Robusta
   Pjekur ngadalë
   Dizajni i veçantë i gotës së qelqit e mban kafen Prince Gold të freskët deri në pikën e fundit.

  Lexoni më shumë
 • Prince Gold 100gr

  Kafe me përzierje të veçantë.
   Me kokrrat e kafes më të mirë Arabica dhe Robusta
   Pjekur ngadalë
   Dizajni i veçantë i gotës së qelqit e mban kafen Prince Gold të freskët deri në pikën e fundit.

  Lexoni më shumë
 • Prince Qokollade e Nxehte 500gr

   Qumësht i skremuar pluhur dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexoni më shumë
 • Prince Qokollade e Nxehte 25gr

  Pluhur për përgatitjen e çokollatës së ngrohtë më shije çokollate. Udhëzimet për përgaditjen:vendoseni përmbajtjen e pakosë në filxhan,shtoni 120ml qumësht të ftohtë dhe përzijeni.Zijeni në avull derisa të vlojë dhe…

  Lexoni më shumë
 • Prince Qokollade e Nxehte Lajthi 25gr

  Pluhur për përgatitjen e çokollatës së ngrohtë më shije lajthije. Udhëzimet për përgaditjen:vendoseni përmbajtjen e pakosë në filxhan,shtoni 120ml qumësht të ftohtë dhe përzijeni.Zijeni në avull derisa të vlojë dhe…

  Lexoni më shumë
 • Prince Qokollade e Nxehte Vanilla 25gr

  Pluhur për përgatitjen e çokollatës së ngrohtë më shije vanilje. Udhëzimet për përgaditjen:vendoseni përmbajtjen e pakosë në filxhan,shtoni 120ml qumësht të ftohtë dhe përzijeni.Zijeni në avull derisa të vlojë dhe…

  Lexoni më shumë
 • Prince Coffee Cream 200gr

  Krem pluhur i përsosur për kafe.
   I jep kafes shije dhe aromë qumshti.
   Përmban proteina të qumshtit.

  Lexoni më shumë
 • Prince Coffee Cream 100gr

  Krem pluhur i përsosur për kafe.
   I jep kafes shije dhe aromë qumshti.
   Përmban proteina të qumshtit.

  Lexoni më shumë
sqShqip