Ambasadori gjerman viziton Devolli Corporation

Ambasadori gjerman viziton Devolli Corporation – shprehet për rritje të bashkëpunimit me Gjermaninë Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde, ka vizituar sot Devolli Corporation, gjegjësisht fabrikën...
Lexo

Pjesëmarrja në panairin GulFood 2022

Prince Caffe do të marrë pjesë në një nga panairet më të mëdha në botë, të ushqimit dhe pijeve GulFood 2022 i cili do të mbahet në datat 13-17 Shkurt...
Lexo

Bëhu edhe ti fitues i shumë dhuratave

Prince Caffe prodhuesi më i madh I kafesë në të gjithë vendin, arrin të sjell gjithmonë risitë më të mëdha në treg, si për nga shijet më të reja dhe...
Lexo

Ndryshime në rrjete sociale

Të dashur klientë tonë të çmuar, Ne jemi gjithmonë falenderues për përkrahjen e marrë nga ju vazhdimisht, këtë herë dëshirojmë të ju njoftojmë për ndryshimet që kemi vendosur ti bëjmë…

Lexo

Bëhu fitues i premisë “Banesë në Prishtinë”

  Pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, Prince Kafe vazhdon të jetë gjithmonë afër konsumatorëve të saj me shpërblime të ndryshme. Afersija jonë konsistonë në shperblime të përshtatura me…

Lexo
sqShqip