Klubi futbollistik Kosova Düsseldorf, ka vizituar pikën e Prince Coffee House në Langenfeld.

Kujtojmë që Prince Coffe House, që nga java e kaluar është zgjeruar edhe më, duke hapur pikën e saj më të re në lokacionin Solinger Str. 22, 40764 Langenfeld (Rheinland), të Gjermanisë.                                                              Langenfeld është një qytet periferik që ndodhet midis Düseldorfit dhe Kölnit.

Vizitën e tyre, në Prince Coffee House, FC Kosova Düseldorf e ka ndarë edhe përmes rrjeteve sociale duke shoqëruar fotografitë e ambientit fantastik

FC Kosova Düsseldorf vizitë në Prince Coffee House