• Prince Kafe Turke

  Është një përzierje e kokrrave origjinale dhe të përzgjedhura të kafesë, në përputhje me recetat unike dhe të dizajnuara për ata që dëshirojnë shijen e fortë dhe tradicionale të kafesë,…

  Lexoni më shumë
 • Prince Caffe Light

  Për të ju përshtatur secilës shije të konsumatorit, tani më gjendet në treg edhe shija më e re të kafesë turke- Prince Caffe Turke Light. Prince Caffe Turke- Light është…

  Lexoni më shumë
 • Prince Caffe Special Edition

  Prince Caffe Turke e gjeni edhe në edicionin special, me paketimin e inspiruar nga veshjet tradicionale dhe kultura e pasur e vendit tonë. Përveq këtij paketimi unik dhe special, brenda…

  Lexoni më shumë
sqShqip