Prince Caffe gjithmonë ka qëndruar afër konsumatorëve të saj si për nga kualiteti i pa diskutueshëm i produkteve, shijeve të reja, por edhe shumë shpërblimeve të ofruara për ta.

Përveç kafesë së shijshme, tashmë tradicionalisht Prince Caffe i shpërblen përdoruesit e saj edhe me dhurata të ndryshme.
Përveç veturës shumë shpejt Prince Caffe do të dhurojë edhe një banesë në Prishtinë, për të gjithë adhuruesit e kafesë Prince.

Sot, konsumatori Xhemil Skenderi nga Prizreni ishte fituesi i radhës në lojën shpërblyese “Prince Cafffe” ku u bë fituesi i një “FIAT 500”.
Skenderi shpreh emocionet e para kur ka hapur paketimin gruaja e tij dhe ka parë një kupon brenda për çfarë nuk kanë besuar deri në momentin kur kanë marrë në telefon në Prince Caffe dhe ju është konfirmuar që gjithçka është në rregull dhe ata janë fitues të veturës.