• Prince Premium Espresso

  Prince Premium Espresso is a mixture that gives you the opportunity to taste the highest quality of espresso. Prince Premium Espresso made many tests and tried to find the best recipe

  Read more
 • Gold Espresso

  Espresso gold is a wonderful mix, and is roasted in Italian style. With our expertise and technique

  Read more
 • Grande Aroma

  Grande Aroma is a special mix of roasted coffee of premium quality with blended coffee

  Read more
 • Prince Espresso Yes Please

  Prince Yes Please – Espresso është një përzierje unike e krijuar për të ofruar një përvojë të veçantë të kafesë espreso. Me kujdes të veçantë dhe përkushtim në përzgjedhjen e…

  Read more

AKSESORË

en_USEnglish