BËHU EDHE TI FITUES I SHUMË DHURATAVE

Prince Caffe si prodhuesi më i madh i kafesë në të gjithë vendin dhe i pranishëm në më shumë se 25 shtete të botës, arrin që gjithmonë të sjellë risitë...
Read

Ambasadori gjerman viziton Devolli Corporation

Ambasadori gjerman viziton Devolli Corporation – shprehet për rritje të bashkëpunimit me Gjermaninë Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde, ka vizituar sot Devolli Corporation, gjegjësisht fabrikën...
Read

Pjesëmarrja në panairin GulFood 2022

Prince Caffe do të marrë pjesë në një nga panairet më të mëdha në botë, të ushqimit dhe pijeve GulFood 2022 i cili do të mbahet në datat 13-17 Shkurt...
Read

Bëhu edhe ti fitues i shumë dhuratave

Prince Caffe prodhuesi më i madh I kafesë në të gjithë vendin, arrin të sjell gjithmonë risitë më të mëdha në treg, si për nga shijet më të reja dhe...
Read

Changes in our social networks

Dear our valued customers, We are always grateful for the support received from you constantly, this time we want to inform you about the changes we have decided to make on our pages on social networks Facebook and instagram. We are changing the name of our site from Devolli Prince Caffe to Prince Caffe Turke....

Read
en_USEnglish