• Prince Kafe Turke

  Është një përzierje origjinale e fasuleve origjinale dhe të përzgjedhura të kafesë, në përputhje me recetat unike dhe të dizajnuara për ata që gëzojnë shijen e fortë dhe tradicionale të…

  Lexo
 • Prince Premium Espresso

  Prince Premium Espresso është përzierje që ju mundëson ta shijoni cilësinë e lartë të espresos. Prince Premium Espresso ka bërë testime të shumta dhe ka provuar të gjejë recetën e…

  Lexo
 • Gold Espresso

  Espresso Gold është përzierje e mrekullueshme, duke e përdorur stilin italian gjatë pjekjes së kafesë. Me ekspertizën dhe teknikën tonë në industrinë e kafesë, nuk mund të pritet diç tjetër…

  Lexo
 • Grande Aroma

  Grande Aroma është përzierje e veçantë e kafesë së pjekur të cilësisë premium me kafenë e bluar, e bërë nga shumëllojshmëria e kokrrave të kafesë të përzgjedhura me kujdes me…

  Lexo
 • RANCILIO 3G KLASA 7

  Besueshmëri absolute, linja të hijshme, karakteristika mjaft inovative – me pak fjalë Classe e re 7. Një model i krijuar për të marrë tregun nga stuhia me personalitetin e tij…

  Lexo
 • RANCILIO 2G KLASA 7

  Minimalizmi funksional i frymëzuar nga industria dhe një estetikë bashkëkohore janë pikat e forta të Classe 5. Një makinë që shndërron thelbësinë themelore dhe elegancën në tipare karakteristike të personalitetit….

  Lexo
 • Mulli Elektronik Italian

  Shpërndarës i mprehtë, i fuqishëm dhe kompakt i mprehtë kafeje me mulli të sheshtë 64 mm. Trupi i aluminit dhe çelikut dhe motori i fuqishëm e bëjnë atë një mjet…

  Lexo
 • Mulli Klasik Italian

  E fuqishme, kompakte dhe jashtëzakonisht e shpejtë, mulli elektronik i kafesë Remidag ka mulli të sheshtë 64 mm. Është një pajisje e qëndrueshme falë një motor 350W dhe strehimit të…

  Lexo
 • Prince Caffe 3in1 Classic

  Përzierje e shijshme e kafes, krem dhe sheqer.
  Aromë qetësuese dhe të fortë.
  Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë.
  E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexo
 • Prince Coffee & Creamer

  Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   Yndyrë bimore e hidrogjenizuar, proteina qumështi.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexo
 • Prince Hazzelnut

  Përzierje e shijshme e kafes, krem dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë.
   Yndyrë bimore e hidrogjenizuar, proteina qumështi.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexo
 • Prince Macchiato

  Përzierje e shijshme e kafes, krem dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.
   Yndyrë bimore e hidrogjenizuar, proteina qumështi.

  Lexo
 • Prince Cappuccino

  Një përzierje kokrrave të kafes Arabica dhe Robusta.
   Qumësht i skremuar pluhur dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexo
 • Prince Chocolate

  Një përzierje kokrrave të kafes Arabica dhe Robusta.
   Qumësht i skremuar pluhur dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexo
 • Prince Vanila

  Një përzierje kokrrave të kafes Arabica dhe Robusta.
   Qumësht i skremuar pluhur dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexo
 • Prince Instant Smooth & Rich 200gr

  Kafe e tretshme.
   E thjeshtë për tu shërbyer.
   Ofron shije të plotë të kafes.

  Lexo
 • Prince Instant Smooth & Rich 100gr

  Kafe e tretshme.
   E thjeshtë për tu shërbyer.
   Ofron shije të plotë të kafes.

  Lexo
 • Prince Instant Smooth & Rich 50gr

  Kafe e tretshme.
   E thjeshtë për tu shërbyer.
   Ofron shije të plotë të kafes.

  Lexo
 • Prince Gold 200gr

  Kafe me përzierje të veçantë.
   Me kokrrat e kafes më të mirë Arabica dhe Robusta
   Pjekur ngadalë
   Dizajni i veçantë i gotës së qelqit e mban kafen Prince Gold të freskët deri në pikën e fundit.

  Lexo
 • Prince Gold 100gr

  Kafe me përzierje të veçantë.
   Me kokrrat e kafes më të mirë Arabica dhe Robusta
   Pjekur ngadalë
   Dizajni i veçantë i gotës së qelqit e mban kafen Prince Gold të freskët deri në pikën e fundit.

  Lexo
 • Prince Qokollade e Nxehte 500gr

   Qumësht i skremuar pluhur dhe sheqer.
   Aromë qetësuese dhe të fortë.
   E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

  Lexo
 • Prince Qokollade e Nxehte 25gr

  Pluhur për përgatitjen e çokollatës së ngrohtë më shije çokollate. Udhëzimet për përgaditjen:vendoseni përmbajtjen e pakosë në filxhan,shtoni 120ml qumësht të ftohtë dhe përzijeni.Zijeni në avull derisa të vlojë dhe…

  Lexo
 • Prince Qokollade e Nxehte Lajthi 25gr

  Pluhur për përgatitjen e çokollatës së ngrohtë më shije lajthije. Udhëzimet për përgaditjen:vendoseni përmbajtjen e pakosë në filxhan,shtoni 120ml qumësht të ftohtë dhe përzijeni.Zijeni në avull derisa të vlojë dhe…

  Lexo
 • Prince Qokollade e Nxehte Vanilla 25gr

  Pluhur për përgatitjen e çokollatës së ngrohtë më shije vanilje. Udhëzimet për përgaditjen:vendoseni përmbajtjen e pakosë në filxhan,shtoni 120ml qumësht të ftohtë dhe përzijeni.Zijeni në avull derisa të vlojë dhe…

  Lexo
 • Prince Coffee Cream 200gr

  Krem pluhur i përsosur për kafe.
   I jep kafes shije dhe aromë qumshti.
   Përmban proteina të qumshtit.

  Lexo
 • Prince Coffee Cream 100gr

  Krem pluhur i përsosur për kafe.
   I jep kafes shije dhe aromë qumshti.
   Përmban proteina të qumshtit.

  Lexo
 • Prince Quick 400gr

  Përmban vlera ushqyese.
   Vitaminen C, B1 dhe D.
   Përgatitet me qumësht.

  Lexo
 • Prince Quick 200gr

  Përmban vlera ushqyese.
   Vitaminen C, B1 dhe D.
   Përgatitet me qumësht.

  Lexo
 • Prince Quick 120gr

  Përmban vlera ushqyese.
   Vitaminen C, B1 dhe D.
   Përgatitet me qumësht.

  Lexo
 • Prince Quick Stick 14gr

  Përmban vlera ushqyese.
   Vitaminen C, B1 dhe D.
   Përgatitet me qumësht.

  Lexo
 • TANGO Snack & Drinks

  “Lehtë, mirë dhe lirë”

  Lexo
 • Prince Vending CANTO

  NUMRI I LLOJEVE TE KAFEVE:20 LLOJE TE NDRYSHME TE KAFEVE MUND TE PERZGJEDHEN PAISJA E PRANIMIT TE PARAVE: APARATI PRANON MONEDHA DHE KTHEN KUSUR KAPACITETI DITOR KAFE ESPRESSO: 4 KG…

  Lexo
 • Prince Vending CONCERTO

  NUMRI I LLOJEVE TE KAFEVE:18 LLOJE TE NDRYSHME TE KAFEVE MUND TE PERZGJEDHEN PAISJA E PRANIMIT TE PARAVE:APARATI PRANON MONEDHA DHE KTHEN KUSUR KAPACITETI DITOR KAFE ESPRESSO:3 KG KAFE ESPRESSO…

  Lexo
 • Prince Vending Solista

  NUMRI I LLOJEVE TE KAFEVE:8 LLOJE TE NDRYSHME TE KAFEVE MUND TE PERZGJEDHEN PAISJA E PRANIMIT TE PARAVE:VETEM PRANON MONEDHA , NUK KTHEN KUSUR KAPACITETI DITOR KAFE ESPRESSO:1 KG KAFE…

  Lexo