Të dashur klientë tonë të çmuar,

Ne jemi gjithmonë falenderues për përkrahjen e marrë nga ju vazhdimisht, këtë herë dëshirojmë të ju njoftojmë për ndryshimet që kemi vendosur ti bëjmë në faqet tona në rrjetet sociale Facebook dhe instagram.

Ne po e ndryshojmë emrin e faqës tonë nga Devolli Princ Caffe në Prince Caffe Turke.

Ndryshimi i emrit është rezultat i një përpjekjeje për ribrandim të krijuar dhe për të pasqyruar rritjen dhe transformimin e kompanisë sonë.

Faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme.