Prince Caffe vazhdon që gjithmonë të jetë afër klientëve të saj më besnikë, dhe ti shpërblejë ata me dhurata të ndryshme.

Tani është aktive loja shpërblyese në disa pika të marketeve në vendin tonë, dhe pjesëmarës në këtë lojë e kanë mundësinë të jenë të gjithë ata konsumatorë të cilët blejnë produkte të Prince Caffe, dhe kanë futurë kuponin fiskal me të dhënat e tyre në kutinë përkatëse.

Në mesin e shumë shpërblimeve të ofruara si shpërblim kryesor në këtë lojë është Fiat 500 I cili dhurohet çdo muaj, Skuter, TV, para të gatshme, dhe mbi 10.000 shpërblime të tjera.

Kësaj here ne po ju sjellim disa nga fituesit që janë përzgjedhur këtë javë, që janë:

Linda Azizi Emerllahu – Fituese e 500 e ne Prince Caffe.

Festim Pira – Fitues i njërit prej TV të dhuruar.

Leunora Jakupi- Fituese e njërit prej TV të dhuruar.

Razim Kamberi – Fitues i njërit prej skuterave të dhuruar.

Fatlume Sejdiu- Fituese e njërit prej TV të dhuruar.

Feriz Hasani –  Fitues i njërit prej TV të dhuruar.

Miftar Dakaj – Fitues i njërit prej skuterave të dhuruar

Muhametali Bokshi- Fitues i njërit prej TV të dhuruar.

Nadire Mushla – Fituese e njërit prej TV të dhuruar.

Rinor Kutllovci – Fitues i njërit prej TV të dhuruar.

Sevdije Shatri – Fitues i njërit prej TV të dhuruar.

Valdrin Murati – Fitues i njërit prej TV të dhuruar.

Mos humbisni shansen të jeni edhe ju fitues I shumë shpërblimeve të dhuruara nga Prince Caffe.